book tidKONSULTATION I KOMPLEMENTÆR HORMONTERAPIJEG TAGER PT. IKKE NYE KLIENTER IND


PRAKTISK


Varighed: En konsulation varer 60-90 min. og koster kr. 1400,-


Jeg kører hjem til dig, så Konsultationen foregår i trygge rammer i dit hjem.


Jeg kører gratis 15 km fra Horsens C.

Ud over 15 km. fra Horsens centrum tager jeg 4 kr. pr. km. i kørepenge.


Alternativt kan konsultationen foregå


via FaceTime (kræver Iphone, Ipad eller Mac) eller lignende videokald.


Konsultationen starter med en samtale med mig for at få et overblik over dine nuværende, tidligere sygdomme og symptomer, dine kostvaner, ordineret medicin m.m.


Sammen ser vi på, om der er behov for at bestille yderligere laboratorietests, eller du skal have din læge til at tage tests for yderligere afklaring og information. De laboratorietests, som vi tager i klinikken, betaler du selv for.


Når du bestiller din konsultation, vil du modtage et spørgeskema og skema til at udfylde kostdagbog for 5 dage. Du skal udfylde og sende dem til mig senest 24 timer før konsultationen. Spørgeskemaet indeholder spørgsmål om alt fra din mors tilstand under graviditeten med dig til, hvad der er sket i dit liv til i dag. På den måde får jeg et indblik i hele dig. Det vil tage dig lidt tid at finde alle informationer og udfylde skeamet, lige som jeg skal have tid til at forberede mig til konsulationen, så vi udnytter konsulationstiden bedst muligt.
Konsultationen kan derfor tidligst foregå 5 dage fra den dag, du booker konsulationen.

AFBESTILLING
Konsultationer skal afbestilles 5 hverdage før konsultationens starttidspunkt.
Såfremt du afbestiller konsultationen senere end 5 hverdage før konsulationens starttidspunkt, hæfter du for 50 % af beløbet for konsultationen.
Aflyses konsultationen mindre end 24 timer før konsultationen, hæfter du for hele beløbet.book tidVANECOACHING KONSULTATIONFørste samtale varer 90 min. Efterfølgende konsulationer varer 45-60 min.


PRISER


1200 kr. for første konsulation
900 kr. for efterfølgende konsulationer


AFBESTILLING


Konsultationer skal afbestilles 2 hverdage før konsultationens starttidspunkt.


Såfremt du afbestiller konsultationen senere end 2 hverdage før konsulationens starttidspunkt, hæfter du for 50 % af beløbet for konsultationen.


Hvis konsultationen aflyses mindre end 24 timer før konsultationen, hæfter du for hele beløbet.